dilluns, 13 d’abril del 2020

GVA RESPONDE

ACÍ US DEIXE INFORMACIÓ QUE US POT  INTERESSAR.


La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública és conscient que ens enfrontem més i més a situacions d'emergència, ja siguen per causes climàtiques, com les DANAS, o sanitàries, com el Covid- 19. Per això, es crea “GVA Responde”, una eina per a suports mòbils, amb un llenguatge fàcil i assequible davant escenaris d'emergències i crisis que permeta a la ciutadania estar contínuament informada per una font oficial com és la GVA.

L'aplicació “GVA Responde” es llança en aquests dies de crisi sanitària, amb el teló de fons de la declaració de l'estat d'alarma pel Covid-19, i incorpora una guia (INFO COVID-19 GVA) desenvolupada per la pròpia Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, que incorpora totes les actuacions no sanitàries del conjunt de la Generalitat enfront del coronavirus. Aquesta guia recull així els dubtes més freqüents formulats per la ciutadania i els classifica per l'àmbit d'impacte, al mateix temps que respon els mateixos de forma adaptada a la normativa i a la situació específica de la Comunitat Valenciana.

L'app "GVA Respon" ja està disponible i es pot descarregar de l'App Store i de la Play Store. Esperem que us siga a tots d'utilitat i us agraïm la seua difusió.

Direcció General de Planificació Estratègica, Qualitat i Modernització de l'Administració Pública
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PÍNDOLES DE LA MESTRA