dimarts, 27 de maig del 2014

Ens agrada Van Gogh.


Un dia, que estavem treballant el tema de les plantes a l´aula de primer de valencià, una alumna va portar llavors de gira-sols. Doncs vam plantar les llavors i vam veure com eixia la tija, les fulles i finalment va eixir una flor.
A partir d´eixe moment ens vam interessar per un pintor al qual li agradaven molt les flors, i en especial, li agradaven els gira-sols. Els alumnes van portar informació a l´aula sobre el pintor  i vam dibuixar i pintar amb tèmpera i ceres blanetes un dels seus quadres més famosos. 


 Mireu què bonics han quedat els gira-sols de Van Gogh.



Aquesta és la cançó sobre l´Abecedari que hem treballat a l´aula de primer valencià. Si vols veure el video fes clic ací:

dilluns, 14 d’abril del 2014



Aquest cartell és d´un il·lustrador que m´agrada molt: Joan Turu. Escriu frases molt interessants sobre educació i amb elles es poden treballar valors a les aules.
Vull compartir-ho amb vosaltres.

dijous, 10 d’abril del 2014

Gràcies companys i companyes


Gràcies companys i companyes pel vostre treball i pel vostre temps que dediqueu a la meva classe en la meva absència. Segur que cadascun de vosaltres ha aportat un aprenentatge diferent i nou per a ells/elles.
 M´han enviat una mostra dels treballs que estan fent per a la portada dels treballs de segon trimestre.
M´han agradat molt!!!
Gràcies!!!


dissabte, 22 de març del 2014

Bon dia  a tots i a totes.
Aquesta és una prova del nou bloc que he creat i que vull compartir amb tots vosaltres.

PÍNDOLES DE LA MESTRA